Jeroen Edelman

Ondersteuning op fijne en natuurlijke manier

Bij BW BankingSupport Bv en WDL heb ik enkele jaren met Djoeke samen mogen werken. Hierbij heb ik Djoeke leren waarderen als office manager. Administratieve zaken, afspraken maken en beheren en voorbereidingen waren perfect geregeld, Op een fijne en natuurlijke manier ondersteunt Djoeke gevraagd en ongevraagd, zodat je je met een gerust hart kan richten op je eigen opdracht/taak/onderneming. Ik kan Djoeke dan ook van harte aanbevelen.

Jeroen Edelman

Coach / consultant / teamleider, BW Banking Support B.V.

Bart van der Wielen

Een gedreven persoon

Djoeke heb ik leren kennen als een gedreven persoon die altijd voor interne en externe klanten klaar staat om waarde toe te voegen. Aan een half woord heeft ze genoeg om de taak volledig uit te voeren. Succes Djoeke!

Bart van der Wielen

Directeur , Wielen de Leeuw B.V. en BW Banking Support B.V.

Danielle van der Vliet

Proactief met groot verantwoordelijkheidsgevoel 

Djoeke heeft mij bij Rabobank Nederland 5 jaar ondersteund als projectmanagement asssistent bij mijn rol als manager voor de projecten Zorg voor de klant en Regeling en Advies OpMaat.

Ze heeft laten zien een toegewijde pro-actieve collega te zijn met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voor de projecten was het van belang dat de inhuur van de projectleden zo snel mogelijk geregeld was. Djoeke stuurde dit proces goed aan en zorgde ervoor dat ook alle faciliteiten snel beschikbaar waren voor de projectleden. De organisatie van afspraken en bijeenkomsten kon ik met een gerust hart bij haar neerleggen.

Kortom een professionele en betrouwbare assistent.

Danielle van der Vliet

Hoofd Toezicht en Compliance , Rabobank Nederland