FINANCIËLE

 

 

ADMINISTRATIE

 

 

 

 

 

 

Wil je je financiële administratie graag uitbesteden? Goed idee!

BTW-aangifte

Ieder kwartaal moet de BTW-aangifte weer de deur uit. Misschien ben jij zo’n ondernemer die de boekhouding netjes op orde heeft en dan is het klaarzetten van de aangifte zo gebeurd. Maar de kans is groot dat je er tegen aanloopt dat je vaak geen zin en tijd hebt om de boekhouding consequent bij te werken. Ieder kwartaal neem je je voor om de bonnetjes netjes bij elkaar te bewaren en met regelmaat in te boeken. Maar steeds komt er weer wat tussen. En voor je het weet is het kwartaal alweer voorbij.

 

In- en verkoopfacturen

Om een goed inzicht te houden in de financiële situatie van je bedrijf is het belangrijk dat je de in- en verkoopfacturen tijdig verwerkt. Maar met het versturen van de facturen loop je achter en je bent het overzicht een beetje kwijt, welke debiteuren hebben nou nog steeds niet betaald? En hoeveel hou je deze maand nou eigenlijk over?

Als dat herkenbaar is voor jou, dan kun je natuurlijk een accountant inhuren, maar je kunt er ook voor kiezen je financiële administratie bij mij neer te leggen. Ik kan o.a. verkoopfacturen voor je opmaken, inkoopfacturen inboeken en de debiteurenadministratie bijhouden. En ik zorg ervoor dat de BTW-aangifte klaar staat zodat de accountant hem alleen nog maar hoeft te controleren. En dat is ook mogelijk op afstand, we delen de gegevens dan gewoon via de cloud.

 

 

Vertrouwelijk

Misschien voel je een drempel om je vertrouwelijke financiële gegevens bij mij neer teleggen, maar ik verzeker je dat ik integer ben en op een op een discrete manier met jouw vertrouwelijke gegevens omga. Dat is een natuurlijke eigenschap die ook in mijn werk binnen het bankwezen altijd belangrijk is geweest.

Wanneer je mij inhuurt, dan heb jij:

   Meer tijd voor de ontwikkeling van je bedrijf

   Meer tijd voor je producten en klanten

   Meer rust en ontspanning

   Meer efficiency

Is je interesse gewekt? Neem gerust eens vrijblijvend contact met me op om te bespreken wat je wensen zijn en wat ik daarin voor je kan betekenen.